Groepenkast vervangen in Amsterdam? Bel direct!

laagste prijs 24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
laagste prijs Geen extra kosten

laagste prijs  Scherpe offerte
laagste prijs Snel op uw locatie
laagste prijs Ervaren elektromonteur


Storing melden? Neem nu contact op!

Wij werken in Amsterdam

Elektricien Amsterdam
Elektricien

Groepenkast vervangen met spoed in Amsterdam?

Een groepenkast is cruciaal voor een elektronische installatie. Binnen de groepenkast komt stroom binnen en elektriciteit wordt daar dan over uw woning verdeeld. Het kan heel goed zijn dat uw groepenkast niet aan de actuele regelgeving voldoet. Is dat het geval?  U kunt het beste uw groepenkast vervangen. Onze elektriciens bij u in de buurt kunnen dit snel, secuur en deskundig doen!

Teruggebeld worden door een elektricien?

5-sterren

Elektricien in Amsterdam

Ervaren monteurs in Amsterdam

A

Ervaren elektricien

24/7 Service

Ervaren Elektricien beschikt over een landelijk netwerk van zeer ervaren lokale installateurs. Onze installateurs staan 24 uur paraat voor alle mogelijke storingen, ook in het weekend en op feestdagen.

laagste prijs  Veiligheid op de eerste plaats
laagste prijs  24/7 direct hulp bij stroomstoring
laagste prijs  Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
laagste prijs  20 jaar ervaring

Onze dagelijkse diensten afgelopen 20 jaar

Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

Groepenkast vervangen

groepenkast vervangen amsterdam

Gediplomeerde vakman voor groepenkast vervangen 

Een elektronische installatie kan bijna niet zonder groepenkast. Wat gebeurt er in deze kast? De stroom komt hier binnen en elektriciteit wordt daar over uw woning verdeeld. Het kan heel goed zijn dat uw groepenkast niet aan de huidige veiligheidseisen voldoet. In zo een geval kunt u het beste uw groepenkast vervangen. Elektricien Amsterdam kan dat netjes, zorgvuldig en vakkundig voor u doen! 

085-0190036
Storing melden? Neem nu contact op!

elektrotechniek amsterdam

De groepenkast uitbreiden of vervangen

Op het moment dat u uw elektrische installatie uitbreidt, is de kans groot dat u ook uw groepenkast moet vervangen. Renoveert u uw keuken en krijgt u nieuwe elektrische apparaten? Dan kan uw huidige groepenkast tekort vallen. Schakel ons in als u uw elektra netwerk wilt uitbreiden. Onze elektriciens Amsterdam zorgen ervoor dat uw nieuwe elektronica makkelijk kunnen aansluiten. Wilt u meerdere groepen toevoegen? Dat is ook mogelijk bij ons. Vraag om de opties bij één van onze experts. Bel nu voor deskundig advies of om een afspraak in te plannen.

085-0190036
Storing melden? Neem nu contact op!

Meterkast vervangen amsterdam

Uw elektra en groepenkasten aanleggen

Heeft uw groepenkast een tekort aan groepen? Heeft u meer elektrische apparaten dan dat er groepen zijn? Geen probleem, wij kunnen u hierbij helpen. Onze ervaren elektricien, een local uit Amsterdam, helpt u dan graag verder. Wij kunnen op basis van uw wensen u optimaal helpen. Onze elektriciens kunnen groepenkasten heel mooi en netjes plaatsen. Onze opdrachten behandelen wij met veel zorg en kunnen u daarom mooie kasten aanbieden. Tenslotte leggen wij ook nieuwe verbindingen aan. Wij helpen u met alle liefde verder.

085-0190036
Storing melden? Neem nu contact op!

Nieuwe groepenkast zorgt voor een veiligere leef/werk omgeving

Met een oudere groepenkasten is het hoogstwaarschijnlijk dat deze niet van een aardlekschakelaar is voorzien. Dit is risicovol, omdat een aardlekschakelaar functioneert als beveiliging voor uw elektrische installatie. Een aardlekschakelaar voorkomt gevaarlijke situaties. Deze zet elektronische installaties tijdelijk uit bij bijvoorbeeld lekstromen. Als u aardlekschakelaar het niet doet is dat dus enorm gevaarlijk. Roep ons nu op voor een herstel of vernieuwing van uw groepenkast. Wij helpen u graag verder en staan klaar voor u.

085-0190036
Storing melden? Neem nu contact op!

Oude gebouwen vernieuwen

kortsluiting amsterdam

Oude gebouwen hebben bijna altijd oude, versleten bedradingen/bakelieten voorzieningen. Deze kunnen wel tot 90 jaar oud zijn! Deze zijn vaak alles behalve veilig. Vroeger werden deze bedradingen door simpele metalen buizen getrokken. Het risico op kortsluiting is vele malen groter. Dit is geen fijn gevoel. Los dit snel op! 

Hedendaags maken goede elektriciens gebruik van PVC buizen. Elektriciteit kan hier dus niet in leiden. Waarom is dit beter? De kans op kortsluiting is vele malen kleiner. Stroom is op deze manier veiliger en doeltreffender. Elektricien Amsterdam is gespecialiseerd in het herstellen van elektriciteit in oude gebouwen. Wij helpen graag met het verwezenlijken van een veilige en comfortabele woonomgeving. Heeft u ons nodig in Amsterdam en omgeving? Aarzel dan niet langer en schakel ons nu in voor uw elektra project. Wij sturen u een ervaren en erkende elektromonteur op die is gespecialiseerd in het vervangen of herstellen van oude bedradingen en voorzieningen.

085-0190036
Storing melden? Neem nu contact op!

Nieuwbouw aanvullen

Elektra aanleggen amsterdam

Nieuwbouw woningen of gebouwen zijn vaak een work-in-proces. Je gaat ervan uit dat alles goed functioneert en daarom is het belangrijk dat dit goed wordt gedaan. Ook zijn wij gespecialiseerd in het plannen en tekenen van elektra voorzieningen bij nieuwe woningen. Wij werken altijd volgens de NEN3140 en NEN1010 normen. Voor ons is veiligheid erg belangrijk. Het is belangrijk dat stopcontacten, aansluitpunten, meterkasten etc. goed worden omgezet van de tekeningen naar realiteit. Onze elektromonteur zorgt hiervoor. Die zal zich hierop focussen. Onze ervaren elektricien zal de bedradingen mooi en netjes plaatsen naar de plek waar de stopcontacten zijn. Uiteraard zal die ook de bedradingen netjes aan de andere kant eruit laten komen aan de meter- en groepenkast. Hierin zijn wij gespecialiseerd en erkend in en kunnen u hier optimaal bij helpen. De installatie van bijvoorbeeld stopcontacten en lichtschakelaars zal onze elektricien ook afhandelen.

085-0190036
Storing melden? Neem nu contact op!


Herstel of  vervang groepenkast

elektrotechniek amsterdam

Een groepenkast vervangen of herstellen is niet zo makkelijk gedaan. Een eitje voor onze monteurs, aangezien ze dit dagelijks doen. Een groepenkast helemaal vervangen of uitbreiden heeft bepaalde skills nodig die onze monteurs beheersen. Uw gehele woning of pand wordt met behulp van de groepenkast van stroom voorzien. Dit is dus zeker een klus die goed uitgevoerd moet worden. Leun achterover en laat onze groepenkast expert dit voor u doen. Als u een groepenkast wilt uitbreiden, is dat ook een mogelijkheid die onze monteurs kunnen realiseren. Onze experts zijn ook bij u in de buurt actief. Wij zijn landelijk werkzaam en helpen u graag. Twijfel niet om onze ervaren monteurs in te schakelen. Neem direct contact op met onze centrale!

085-0190036
Storing melden? Neem nu contact op!

Aanleggen van elektra door een ervaren professional

aanleggen elektra

Ongeacht hoe lastig de klus is, wij helpen u graag. Onze elektriciens hebben genoeg ervaring om elk gebrek op te lossen. Mogelijk bevindt u zich momenteel in een gevaarlijke woon- of werkomgeving. Neem geen risico door het zelf te repareren. Het kan namelijk levensgevaarlijk zijn. Onze elektriciens zijn landelijk werkzaam en helpen u graag verder. Schakel in zo een geval ons in om uw omgeving te analyseren. Uw omgeving wordt met onze hulp veilig.

In het geval dat u het zelf gaat repareren, kunnen wij u deskundig advies aanbieden als ondersteuning.

085-0190036
Storing melden? Neem nu contact op!

Overige diensten

laagste prijs Stopcontacten
laagste prijs Aardlekschakelaars 
laagste prijs Groepenkast uitbreiden
laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen
laagste prijs Lampen installeren
laagste prijs Perilex aansluitingen

Bel ons op 085-0190036– u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

laagste prijs Renovatie van elektra
laagste prijs Schakelaars en bekabelingen
laagste prijs Elektra problemen
laagste prijs Elektronische installatie
laagste prijs Overige electra diensten

stopcontact

Voordelige en erkende elektricien Amsterdam

Uw groepenkast laten vervangen door een erkende elektricien in Amsterdam is alles behalve een slecht idee. Bij ons kunt u ook groepenkasten krijgen waar een goede aardlekschakelaar bij zit. Leef of werk in een veilige omgeving zonder elektra risico. De kast die u van ons krijgt voldoet aan de huidige regelgeving en nog veel meer. 

laagste prijs 24/7 direct hulp bij stroomstoring

laagste prijs Veiligheid op de eerste plaats

laagste prijs Snel op uw locatie

laagste prijs 20 jaar ervaring

laagste prijs Helpen bij spoed storingen

laagste prijs Installatie en reparatie

laagste prijs Binnen 24u

laagste prijs Eenvoudige werkwijze

laagste prijs Scherpe prijzen

Dringende storingen? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Heeft u last van een stroomstoring? Dat is enorm vervelend en kan alles stil zetten. Als organisatie kan u dit veel geld kosten. Wat een nare situatie! Gelukkig kunnen wij u snel komen helpen. Wij raden wel eerst aan om te controleren of de buren hier ook last van hebben. Zo ja, dan ligt dit aan het algemene stroombeheer. Zo niet, dan moet u dit zelf oplossen. Hier komen wij in het plaatje. U kunt ons oproepen om u hierbij te helpen. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer stroom en daar zorgen wij voor. 

Het probleem kan snel opgelost worden, maar het kan ook zo zijn dat uw elektrische bedrading opnieuw aangelegd moet worden. Dit heeft vrijwel altijd met de veiligheid te maken en nieuwe wetgeving. Hoe dan ook komen wij u graag helpen en adviseren wij u ook hierbij. Er is een grote kans dat wij bij u in de buurt werkzaam zijn. Twijfelt u? Bel dan even om hier zeker van te zijn. Neem meteen contact op en spreek met één van onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst. 

085-0190036
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektricien spoed amsterdam

Storingsdiensten

Wij werken landelijk! Wij sturen u een ervaren en erkende elektromonteur op die is gespecialiseerd in het vervangen of herstellen van oude bedradingen/voorzieningen. Neem nu contact op. 

Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

vervangen bedrading

Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

085-0190036
Storing melden? Neem nu contact op!

Particulieren en Zakelijke klanten

Elektricien storingsdienst amsterdam

Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

085-0190036
Storing melden? Neem nu contact op!

Nieuwbouwwoning elektrische installatie

nieuwbouw elektricien

Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

085-0190036
Storing melden? Neem nu contact op!

Heeft u een ander storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur

Wat zeggen klanten over ons?

5-sterren

Jan de Jong
2 reviews – 1 foto

1 maand geleden
Een installateur via deze website heeft onze stroomstoring eenvoudig en kundig opgelost. Wij zijn echt afhankelijk van de stroom en kunnen niet te lang zonder, gelukkig hoefde dit ook niet. Hartelijk dank voor de snelle service.

Klaas de Vries 
1 review

2 maanden geleden
Ik had een geen stroom bij mij thuis. Ik was zelf al even bezig gegaan, maar had het toen eigenlijk alleen maar erger gemaakt. Toen snel een installateur op deze website ingeschakeld en die konden gelukkig snel komen. Installateur kwam bij mijn langs thuis en is het niet altijd makkelijk om snel een storing op te lossen in Amsterdam. Elektricien was snel ter plaatse en heeft alles opgelost. Bedankt!

Gerco Bouwman
3 reviews – 1 foto

3 maanden geleden
Super ervaring gehad, de rekening was fors voor twee uur werk. Het was ook midden in de zomer bleek dat een kortsluiting in de meterkas is ontstaan. We hebben snel contact opgenomen en ze kwamen gelijk om de probleem op te lossen. We zijn heel tevreden

Janine van den Berg 
1 review – 1 foto

3 maanden geleden
Ik wil onze groepenkast uitbreiden zodat we meer apparaten kunnen aansluiten. Ik durf hier zelf niet aan te beginnen, voor dit soort klusjes schakel ik liever een installateur in om alles werkend te krijgen. Uiteindelijk is dit ook gelukt, de installateur heeft nieuwe kastje geplaatst en ik ben erg tevreden mee.

De beste elektricien in Amsterdam

laagste prijs Stopcontacten

laagste prijs Aardlekschakelaars

laagste prijs Groepenkast uitbreiden

laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen

laagste prijs Lampen installeren

laagste prijs Perilex aansluitingen

laagste prijs Renovatie van elektra

laagste prijs Schakelaars en bekabelingen

laagste prijs Elektra problemen

laagste prijs Elektronische installatie

laagste prijs Overige diensten

Call Now Button