Elektricien Amsterdam Noord
Bel direct!

laagste prijs 24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
laagste prijs Geen extra kosten

laagste prijs  Scherpe offerte
laagste prijs Snel op uw locatie
laagste prijs Ervaren elektromonteur


Storing melden? Neem nu contact op!

Wij werken in Amsterdam

Elektricien amsterdam noord
Elektricien

Elektricien Amsterdam Noord

Woont u in Amsterdam Noord en heeft u last van een stroomstoring? Of heeft u andere problemen omtrent elektra? Wat vervelend! Elektricien Amsterdam Noord 24/7 is bereidt om u zo snel mogelijk hulp te verlenen!

Het is erg belangrijk dat uw stroomstoring zo efficiënt en voorzichtig mogelijk wordt verholpen. Uw veiligheid is belangrijk! Elektricien Amsterdam Noord 24/7 zal direct experts uw kant op sturen. Dus als u een stroomstoring heeft in Amsterdam Noord, kunt u op ons rekenen! Wij staan binnen enkele ogenblikken al voor uw deur!

Waarom Elektricien Amsterdam Noord 24/7?

Elektricien Amsterdam Noord 24/7 is gespecialiseerd in het behandelen van elektra storingen. Wij staan 24/7 voor u klaar! Niet alleen behandelen wij stroomstoringen, maar ook zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van uw meterkast, groepenkast en in het aanleggen van stopcontacten en andere componenten. Wij gaan te werk met vakbekwame en zeer ervaren elektriciens. Onze elektriciens worden regelmatig bijgeschoold over nieuwe eisen en ontwikkelingen. Dankzij onze ervaring van meer dan 20 jaar kunt u erop vertrouwen dat de taken zo snel, netjes en efficiënt mogelijk worden afgehandeld. Onze betrouwbare, vriendelijke en professionele elektriciens zijn altijd tot uw dienst!

laagste prijs  Veiligheid op de eerste plaats
laagste prijs  24/7 direct hulp bij stroomstoring
laagste prijs  Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
laagste prijs  20 jaar ervaring

Waarom voor onze erkende elektriciens kiezen?

In 2019 is het onwaarschijnlijk dat iemand in Nederland zonder elektriciteit leeft. Het is bijna onmogelijk met onze behoeftes. Goedwerkende elektriciteit is een must. Niet alleen is het comfortabel om goedwerkende elektriciteit te hebben, maar ook nog eens een stuk veiliger. 

laagste prijs 24/7 direct hulp bij stroomstoring

laagste prijs Veiligheid op de eerste plaats

laagste prijs Snel op uw locatie

laagste prijs 20 jaar ervaring

laagste prijs Helpen bij spoed storingen

laagste prijs Installatie en reparatie

laagste prijs Binnen 24u

laagste prijs Eenvoudige werkwijze

laagste prijs Scherpe prijzen

Onze dagelijkse diensten afgelopen 20 jaar

Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

Aanleggen van Elektra

nieuwbouw elektricien

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van Elektra in en rondom uw woning. Wij helpen u graag met klusjes waar u zelf geen of matig verstand van heeft. Onze diensten variëren heel erg. Elektricien Amsterdam Noord 24/7 is een bedrijf met elektriciens die beschikken over heel wat kennis. Wij vinden uw veiligheid heel erg belangrijk, daarom willen wij u graag helpen met deze werkzaamheden. Bij het aanleggen van elektriciteit moet de situatie eerst goed geobserveerd worden. Hierna wordt er bepaald waar alle componenten en draden geïnstalleerd en verbonden kunnen worden met andere componenten en systemen. 

085-0190036
Storing melden? Neem nu contact op!

Hulp bij een stroomstoring

kortsluiting amsterdam

Heeft u last van een plotselinge stroomstoring? Tegenwoordig werkt bijna alles op stroom dus het is heel vervelend als alles ineens stil komt te staan! Gelukkig is er in uw buurt een professionele elektricien die 24/7 geopend is! Onze storingsdienst zal direct uw kant op komen en de oorzaak van de kortsluiting goed doorgronden. Onze elektriciens zullen ook eventueel de elektrische apparatuur repareren of vervangen wanneer deze storingen veroorzaken. Onze elektriciens zijn ook getraind om de zo nodige reparaties zo snel mogelijk uit te voeren.

085-0190036
Storing melden? Neem nu contact op!


Groepenkast vervangen

groepenkast vervangen amsterdam

Het kan gebeuren dat uw groepenkast vervangen moet worden. Bijvoorbeeld als uw groepenkast niet meer voldoet aan de actuele regelgeving. Is dit het geval? Schakel direct onze hulp in! Dit is geen makkelijk klusje, maar voor onze elektriciens is dit wel een eitje! Een groepenkast voorziet uw gehele woning of pand van stroom, het is daarom erg belangrijk dat dit werk heel zorgvuldig wordt uitgevoerd. Gelukkig zijn de elektriciens van Elektricien Amsterdam Noord 24/7 experts in het vervangen van groepenkasten. Wij zijn 24/7 in uw buurt actief, dus bel ons gerust op en wij komen het voor u afhandelen! 

085-0190036
Storing melden? Neem nu contact op!

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen amsterdam

Het is zeer aangeraden om uw meterkast regelmatig te controleren. Onze professionele elektricien in Amsterdam Noord is ook gespecialiseerd in het vervangen van meterkasten. Onze elektriciens zullen uw meterkast zorgvuldig voor u vervangen en u voorzien van nodige informatie voor verdere onderhoud van uw meterkast. Ook als u last heeft van een meterkast storing kunt u contact met ons opnemen en spoedhulp van ons verwachten!

085-0190036
Storing melden? Neem nu contact op!

Overige diensten

laagste prijs Stopcontacten
laagste prijs Aardlekschakelaars 
laagste prijs Groepenkast uitbreiden
laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen
laagste prijs Lampen installeren
laagste prijs Perilex aansluitingen

Bel ons op 085-0190036 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

laagste prijs Renovatie van elektra
laagste prijs Schakelaars en bekabelingen
laagste prijs Elektra problemen
laagste prijs Elektronische installatie
laagste prijs Overige electra diensten

stopcontact

Heeft u een ander storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur

Wat zeggen klanten over ons?

5-sterren

Jan de Jong
2 reviews – 1 foto

1 maand geleden
Een installateur via deze website heeft onze stroomstoring eenvoudig en kundig opgelost. Wij zijn echt afhankelijk van de stroom en kunnen niet te lang zonder, gelukkig hoefde dit ook niet. Hartelijk dank voor de snelle service.

Klaas de Vries
1 review

2 maanden geleden
Ik had een geen stroom bij mij thuis. Ik was zelf al even bezig gegaan, maar had het toen eigenlijk alleen maar erger gemaakt. Toen snel een installateur op deze website ingeschakeld en die konden gelukkig snel komen. Installateur kwam bij mijn langs thuis en is het niet altijd makkelijk om snel een storing op te lossen in Amsterdam.  was snel ter plaatse en heeft alles opgelost. Bedankt!

Gerco Bouwman
3 reviews – 1 foto

3 maanden geleden
Super ervaring gehad, de rekening was fors voor twee uur werk. Het was ook midden in de zomer bleek dat een kortsluiting in de meterkas is ontstaan. We hebben snel contact opgenomen en ze kwamen gelijk om de probleem op te lossen. We zijn heel tevreden.

Janine van den Berg 
1 review – 1 foto

3 maanden geleden
Ik wil onze groepenkast uitbreiden zodat we meer apparaten kunnen aansluiten. Ik durf hier zelf niet aan te beginnen, voor dit soort klusjes schakel ik liever een installateur in om alles werkend te krijgen. Uiteindelijk is dit ook gelukt, de installateur heeft nieuwe kastje geplaatst en ik ben erg tevreden mee.

De beste elektricien in Amsterdam

laagste prijs Stopcontacten

laagste prijs Aardlekschakelaars

laagste prijs Groepenkast uitbreiden

laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen

laagste prijs Lampen installeren

laagste prijs Perilex aansluitingen

laagste prijs Renovatie van elektra

laagste prijs Schakelaars en bekabelingen

laagste prijs Elektra problemen

laagste prijs Elektronische installatie

laagste prijs Overige diensten

Call Now Button